Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Köpvillkor

ÅLDERSGRÄNS
Du måste enligt lag vara 18 år för att handla i vår internetbutik. Om du är under 18 år måste du ha målsmans godkännande.


PRISER

Alla priser är i svenska kronor och är inklusive moms.


BETALNINGSSÄTT

Du kan använda 4 säkra metoder när du betalar dina produkter hos oss:

1. Swish
Direktbetalning via Swish är ett snabbt och enkelt betalningsalternativ. Betalsättet gäller ordrar från Marin Profil och förutsätter att du har Swish samt BankID säkerhetsapp på mobilen. När du väljer Swish som betalningsalternativ fyller du i ditt mobilnummer som är kopplat till appen, och slutför köpet genom att följa instruktionerna på skärmen. Glöm inte att uppge ordernummer som står på bekräftelsen som meddelande för din Swish-betalning.

2. Billogram
Förskottsfaktura Privatperson
När du väljer att handla med förskottsfaktura genom Billogram krävs ingen sedvanlig kreditupplysning och därför krävs det att hela köpesumman är betald innan leverans. Ordern skickas först när betalningen är godkänd och mottagen.
Fakturan ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum, som är det datum då fakturan skickats ut via mail. För pappersfaktura via post tillkommer 15 kr för porto och administrativa kostnader. Vid försenad betalning skickar Billogram en påminnelse med lagstadgad påminnelseavgift. Dessutom utgår dröjsmålsränta enligt lag.

Förskottsfaktura Företag
När du väljer att handla med förskottsfaktura genom Billogram krävs ingen sedvanlig kreditupplysning och därför krävs det att hela köpesumman är betald innan leverans. Ordern skickas först när betalningen är godkänd och mottagen. 
För företag och återkommande företagskunder lämnas 30 dagars betalningsvillkor från fakturadatum, som är det datum då fakturan skickats ut via mail. För pappersfaktura via post tillkommer 15 kr för porto och administrativa kostnader. Vid försenad betalning skickar Billogram en påminnelse med lagstadgad påminnelseavgift. Dessutom utgår dröjsmålsränta enligt lag.

3. Kortbetalning via Payson
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar. Alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2003 som ett helt nytt fenomen i Sverige och har med tiden blivit synonymt med säkra nätbetalningar. Payson samarbetar med VISA. Över en halv miljon svenskar använder idag Payson som har blivit en välkänd betallösning på Internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se


LEVERANSVILLKOR:

LEVERANSTID
Leveranstiden är 3-7 arbetsdagar. Alla våra leveranser sker med DB Schenker.

Force Majeure
Händelser såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, strejk, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför Marin Profils kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure. Detta innebär att Marin Profil befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal och att Marin Profil kan häva avtalet med omedelbar verkan utan någon som helst skyldighet till att betala skadestånd.

FRAKTKOSTNAD
69 kr. Fri frakt vid köper över 500 kr.

REKLAMATION
Enligt Konsumentköplagen har du rätt att reklamera en vara inom 2 år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Om det skulle visa sig att en vara är trasig eller har ett fabrikationsfel bör du kontakta oss direkt. Vi kommer i första hand att försöka skicka dig en ersättningsprodukt utan extra fraktkostnad. Om vi inte kan ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi har fått den skadade varan i retur och vi ersätter givetvis dina portokostnader. Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad.


RETUR- & ÅNGERRÄTT:

Vi tillämpar Distansavtalslagen, vilket innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har mottagit varan, under förutsättning att varan är i nyskick samt förpackningen är obruten. Om varan ej är i orignalskick eller inkommen i ett skadat skick som innebär att varan ej kan säljas tillämpas ett returavdrag på 25%.
Rea, kampanj eller beställningsvaror omfattas ej av retur, ånger- eller bytesrätt. Du som köpare står för fraktavgifterna såväl som risken för att varan skadas, eller kommer bort under returtransporten. Återbetalning av varans belopp sker inom 30 dagar, från det att vi mottagit din retur. Vid en retur ska köparen kontakta säljaren via mail med ordernummer, för att erhålla returinfo.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 

Marin Profil i Karlstad AB  | +46 (0)54 10 00 40 | www.marinprofil.se | info@marinprofil.se